Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Cannellini pupelių mirkomasis padažas (dip)

    Šį pupelių padažą rekomenduojame patiekti su agurkais, salierais, morkomis, paprika, brokoliais ar žiediniais kopūstais, pita duonele, prancūziško batono riekelėmis arba krekeriais.

    Ingredientai:

    1 skardinė (400 g) CANNELLINI pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    1 skiltelė česnako (arba 2 skiltelės – jei norite daugiau česnakinio skonio)

    2 šaukštai šviežių citrinos sulčių (iš vienos mažos citrinos arba pusės didelės citrinos)

    1 šaukštas pesto padažo (arba daugiau – pagal skonį)

    ¼ arbatinio šaukštelio jūros druskos

    ¼ puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus

    šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

    Gaminimas:

    1. Išspauskite česnako skiltelę česnakų spaustuku (1-2 skilteles) – kuo daugiau skiltelių, tuo stipresnis bus padažo skonis. Rekomenduojame pradėti nuo 1 skiltelės – jei trūks skonio, antrąją skiltelę galėsite pridėti vėliau.

    2. Į virtuvinio kombaino dubenį suberkite pupeles, česnaką, citrinos sultis, pesto, jūros druską ir žiupsnelį juodųjų pipirų.

    3. Pirmiausiai stambiai susmulkinkite pupeles, tada perjunkite į kitą režimą ir, smulkiai trindami iki vientisos masės, lėtai supilkite ¼ puodelio alyvuogių aliejaus. Kai masė taps glotni ir kreminė, paragaukite ir, jei trūksta, pridėkite dar česnako, druskos arba pesto.

    Receptas:   peasandcrayons.com 

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite