Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Kreminiai veganiški orzo makaronai

    Ingredientai:

    2 plonais griežinėliais supjaustyti askaloniniai česnakai (dar žinomi kaip šalotiniai svogūnai arba askalonai, shallot)

    4 susmulkintos česnako skiltelės

    3 šaukštai veganiško sviesto

    1 ½ puodelio (225 g) ORZO makaronų

    1 šaukštas pomidorų pastos

    1 arbatinis šaukštelis itališkų prieskonių

    druska ir pipirai (pagal skonį)

    4 puodeliai daržovių sultinio (jei reikia, įpilkite daugiau)

    400 ml skardinė riebaus kokosų pieno

    1 puodelis virtų CANNELLINI pupelių

    ½ puodelio saulėje džiovintų pomidorų, susmulkintų

    3 puodeliai (100 g) šviežių špinatų

     

    Priedai (nebūtina):

    ½ puodelio (70 g) vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę

    šviežias bazilikas

    veganiškas parmezanas

    Gaminimas:

    1. Pirmiausia paruoškite daržoves: susmulkinkite askaloninį bei paprastą česnaką. Atidėkite į šalį.

    2. Tada į puodą įdėkite veganiško sviesto ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies.

    3. Kai sviestas ištirps, suberkite askaloninį ir paprastą česnaką. Kepinkite 3–5 minutes, kol askaloninis česnakas taps skaidrus, o paprastas česnakas – kvapnus.

    4. Sudėkite ORZO makaronus, pomidorų pastos, itališkų prieskonių, druskos ir pipirų (pagal savo skonį). Maišydami pakepinkite apie 1 minutę.

    5. Supilkite daržovių sultinį, kokosų pieną, CANNELLINI pupeles ir saulėje džiovintus pomidorus.

    6. Viską išmaišykite ir virkite makaronus neuždengtus ant vidutinės ugnies apie 15–20 minučių arba tol, kol makaronai išvirs („al dente“ - kieti). Virimo metu svarbu nuolat pamaišyti makaronus, kad jie nepriliptų prie puodo dugno.

    7. Tada suberkite šviežius špinatus ir įmaišykite į išvirusius makaronus. Viską kartu pavirkite dar 2 minutes. Jei norite, papildomai pagardinkite druska ir pipirais.

    8. Nukelkite orzo makaronus nuo ugnies ir dar karštus patiekite su pjaustytais vyšniniais pomidorais, šviežiu baziliku ir veganišku parmezanu. Skanaus!

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:   shortgirltallorder.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite