Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 šaukštai kedrinės pinijos (arba ¼ puodelio graikinių riešutų)
2 didelės skiltelės česnako
2 puodeliai šviežio baziliko (be stiebelių)
2 puodeliai špinatų (arba smulkinto lapinio kopūsto KALE arba gražgarstės)
½ arbatinio šaukštelio druskos
¼ arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
½ puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus (galite naudokite daugiau, jei norite gauti glotnesnės ir skystesnės konsistencijos padažą)
¼ puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio (arba maistinių mielių)
Gaminimas:
1. Paskrudinkite riešutus: sudėkite riešutus į nedidelę, sausą keptuvę. Skrudinkite ant silpnos ugnies, dažnai papurtydami keptuvę tol, kol riešutai apskrus ir paskleis aromatą (maždaug 4 minutes kedro riešutams ir 6–8 minutes graikiniams riešutams).
2. Riešutus bei česnaką sutrinkite virtuviniu kombainu.
3. Pridėkite baziliko, špinatų, druskos ir pipirų.
4. Betrindami lėtai pilkite alyvuogių aliejų. Trinkite iki vientisos masės (45-60 sekundžių). Jei reikia, vis nubraukite aplipusius virtuvinio kombaino indo šonus.
5. Pridėkite parmezano sūrio ir trinkite dar apie 30 sekundžių. Jei norite skystesnės konsistencijos padažo, įpilkite daugiau aliejaus. Naudokite iš karto arba sandariai laikykite šaldytuve iki 5 dienų (svarbu vengti sąlyčio su oru).
Išeiga: ¾ puodelio pesto padažo
Receptas: wellplated.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite