Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
900 g krevečių be kevalo
1 didelis agurkas, smulkiai supjaustytas
Svogūnų laiškų, smulkiai supjaustytų
Padažui:
⅓ puodelio majonezo
⅓ puodelio grietinės
1 didelė žalioji citrina (maždaug 2 arbatiniai šaukšteliai žievelės ir 2 šaukštai išspaustų sulčių)
2 šaukštai smulkintų šviežių krapų
1 šaukštas prancūziškų garstyčių DIJON
1 česnako skiltelė, susmulkinta
¼ arbatinio šaukštelio druskos
Gaminimas:
1. Paruoškite salotų padažą: sumaišykite majonezą, grietinę, žaliosios citrinos žievelę bei sultis, krapus, garstyčias, česnaką, druską ir pipirus. Atidėkite į šalį arba padėkite į šaldytuvą.
2. Puodą vandens užvirinkite. Sudėkite krevetes ir virkite 2–3 minutes, kol taps rausvos spalvos.
3. Kol krevetės verda, paruoškite šalto vandens „vonelę“ ir, naudodami kiaurasamtį, perdėkite į ją išvirusias krevetes. Palikite atvėsti 3 minutes, tada vandenį nukoškite. Supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
4. Dubenyje sumaišykite supjaustytas krevetes, svogūnų laiškus, kubeliais supjaustytą agurką bei salotų padažą. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite