Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Agurkų salotos su krevetėmis

    Ingredientai:

    900 g krevečių be kevalo

    1 didelis agurkas, smulkiai supjaustytas

    Svogūnų laiškų, smulkiai supjaustytų

     

    Padažui:

    ⅓ puodelio majonezo

    ⅓ puodelio grietinės

    1 didelė žalioji citrina (maždaug 2 arbatiniai šaukšteliai žievelės ir 2 šaukštai išspaustų sulčių)

    2 šaukštai smulkintų šviežių krapų

    1 šaukštas prancūziškų garstyčių DIJON

    1 česnako skiltelė, susmulkinta

    ¼ arbatinio šaukštelio druskos

    Gaminimas:

    1. Paruoškite salotų padažą: sumaišykite majonezą, grietinę, žaliosios citrinos žievelę bei sultis, krapus, garstyčias, česnaką, druską ir pipirus. Atidėkite į šalį arba padėkite į šaldytuvą.

    2. Puodą vandens užvirinkite. Sudėkite krevetes ir virkite 2–3 minutes, kol taps rausvos spalvos.

    3. Kol krevetės verda, paruoškite šalto vandens „vonelę“ ir, naudodami kiaurasamtį, perdėkite į ją išvirusias krevetes. Palikite atvėsti 3 minutes, tada vandenį nukoškite. Supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

    4. Dubenyje sumaišykite supjaustytas krevetes, svogūnų laiškus, kubeliais supjaustytą agurką bei salotų padažą. Skanaus!

     

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite