Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Prieš ruošdami šį sveikuolišką „Muesli“ užkandį, džiovintus abrikosus ir datules pamirkykite šiltame vandenyje (maždaug pusvalandį), kad vėliau jie lengvai suirtų į vientisą masę.
Ingredientai:
150 g migdolų (~1 puodelis)
80 g datulių be kauliukų (½ puodelio)
80 g džiovintų abrikosų (½ puodelio)
60 ml vandens (¼ puodelio)
125 g avižinių dribsnių (1½ puodelio)
125 g migdolų sviesto (½ puodelio)
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
½ arbatinio šaukštelio jūros druskos
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. 20 cm kepimo skardą, pyrago kepimo formą arba kitą orkaitei tinkamą indą išklokite kepimo popieriumi.
3. Stambiai supjaustykite migdolus (rankomis arba virtuviniu kombainu). Perkelkite susmulkintus migdolus į didelį dubenį.
4. Datules ir abrikosus virtuviniu kombainu sutrinkite kartu su vandeniu. Sutrinkite taip, kad dar liktų šiek tiek nedidelių vaisių gabalėlių.
5. Į dubenį su migdolais suberkite sutrintus vaisius. Taip pat sudėkite avižinius dribsnius, migdolų sviestą, malto imbiero, malto cinamono ir druskos. Išmaišykite taip, kad susidarytų lipnus rutuliukas.
6. Sudėkite gautą mišinį į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą arba indą ir stipriai suspauskite į tolygų sluoksnį. Jei norite, ant viršaus galite įspausti papildomų migdolų ir avižų dribsnių.
7. Kepkite 20 minučių (arba iki auksinės spalvos). Kol dar šiltas, supjaustykite į 12 dalių.
Išeiga: 12 gabalėlių
Receptas: forkfulofplants.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite