Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį pupelių įdarą rekomenduojame naudoti ruošiant meksikietiškus takus, buritus arba enčiladas.
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai avokadų aliejaus
1 mažas svogūnas, smulkiai supjaustytas
4 česnako skiltelės, susmulkintos
2 arbatiniai šaukšteliai džiovinto raudonėlio
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
2 arbatiniai šaukšteliai maltos paprikos prieskonių
½ arbatinio šaukštelio druskos (pagal skonį)
1 skardinė (400 g) juodųjų pupelių (pašalinkite pupelių skystį iš skardinės)
1 skardinė (400 g) juodųjų pupelių (pupelių skystį palikite)
Nebūtina:
2-4 šaukštai pomidorų pastos
¼ puodelio šviežios kalendros
Gaminimas:
1. Į didelę nepridegančią keptuvę įpilkite avokadų aliejaus ir pašildykite ant vidutinės-stiprios ugnies.
2. Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną. Maišydami pakepinkite tol, kol pasklis aromatas.
3. Įmaišykite česnaką ir prieskonius: raudonėlį, kuminą, maltą papriką bei druską. Maišydami pakepinkite 20 sekundžių.
4. Suberkite juodąsias pupeles iš abiejų skardinių (taip pat ir pupelių skystį iš vienos skardinės).
5. Įpilkite pomidorų pastos (nebūtina).
6. Išmaišykite ir troškinkite neuždengę 6-8 minutes (kol skystis išgaruos). Retkarčiais pamaišykite.
7. Prieš patiekdami galite įmaišyti smulkiai supjaustytos kalendros. Paragaukite ir, jei reikia, papildomai pabarstykite druska bei pipirais.
8. Patiekite kaip veganišką takų, buritų arba enčiladų įdarą.
Receptas: theconsciousplantkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite