Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Naminis migdolų pienas

    480

    Naminio migdolų pieno galiojimo laikas yra trumpesnis nei pirkto parduotuvėje: sunaudokite jį per 3-5 dienas.

    Ingredientai:

    1 puodelis migdolų

    3-4 puodeliai šalto vandens

    Gaminimas:

    1. Sudėkite migdolus į stiklinį indą ir užpilkite vandeniu. Įdėkite į šaldytuvą, kad mirktų per naktį (arba bent 8 valandas).

    2. Išmirkytus migdolus nukoškite ir gerai perplaukite.

    3. Į didelį dubenį įstatykite tinklinį sietelį, uždėkite marlę.

    4. Išmirkytus migdolus sudėkite į trintuvą (blenderį) su 3–4 puodeliais šalto vandens. Tikslus vandens kiekis priklauso nuo pageidaujamos (kreminės) konsistencijos bei jūsų trintuvo talpos.

    5. Dideliu greičiu plakite 2 minutes. Tada gautą mišinį atsargiai supilkite į paruoštą sietelį.

    6. Palaukite minutę, kol skystis prasisunks pro sietelį. Tada imkitės darbo ir išspauskite kuo daugiau skysčio iš migdolų masės.

    7. Supilkite skystį į švarų stiklinį indą; laikykite šaldytuve. Likusį migdolų minkštimą galite atidėti vėlesniam naudojimui.

    Receptas:   heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite