Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Naminio migdolų pieno galiojimo laikas yra trumpesnis nei pirkto parduotuvėje: sunaudokite jį per 3-5 dienas.
Ingredientai:
1 puodelis migdolų
3-4 puodeliai šalto vandens
Gaminimas:
1. Sudėkite migdolus į stiklinį indą ir užpilkite vandeniu. Įdėkite į šaldytuvą, kad mirktų per naktį (arba bent 8 valandas).
2. Išmirkytus migdolus nukoškite ir gerai perplaukite.
3. Į didelį dubenį įstatykite tinklinį sietelį, uždėkite marlę.
4. Išmirkytus migdolus sudėkite į trintuvą (blenderį) su 3–4 puodeliais šalto vandens. Tikslus vandens kiekis priklauso nuo pageidaujamos (kreminės) konsistencijos bei jūsų trintuvo talpos.
5. Dideliu greičiu plakite 2 minutes. Tada gautą mišinį atsargiai supilkite į paruoštą sietelį.
6. Palaukite minutę, kol skystis prasisunks pro sietelį. Tada imkitės darbo ir išspauskite kuo daugiau skysčio iš migdolų masės.
7. Supilkite skystį į švarų stiklinį indą; laikykite šaldytuve. Likusį migdolų minkštimą galite atidėti vėlesniam naudojimui.
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite