Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Malta jautiena Viduržemio jūros regiono stiliumi

    Ingredientai:

    1 šaukštas alyvuogių aliejaus

    1 raudonoji paprika, išskobta ir supjaustyta kubeliais

    300 g vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę

    200 g mažųjų špinatų

    4 česnako skiltelės, susmulkintos

    500 g maltos jautienos

    1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio

    druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

    2 šaukštai trupintos fetos (nebūtina)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies. Suberkite papriką bei vyšninius pomidorus ir patroškinkite 4–5 minutes. Sudėkite česnaką ir maišydami pakepinkite dar minutę.

    2. Sudėkite špinatus. Iš pradžių špinatai užims didžiąją dalį keptuvės, tačiau pakaitinti jie suglebs. Kepindami pamaišykite 2–3 minutes, kol špinatai visai suglebs. Išimkite apkeptas daržoves ir sudėkite į lėkštę.

    3. Į keptuvę sudėkite maltą jautieną, raudonėlį, druskos, juodųjų pipirų. Mentele suskaidykite mėsą. Apkepkite maltą jautieną, kol ji apskrus ir paruduos, tada pašalinkite riebalų perteklių.

    4. Grąžinkite daržoves atgal į keptuvę ir viską maišydami pakepinkite, kol sušils. Prieš patiekdami pagardinkite trupinta feta.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite