Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 šaukštas maltų linų sėmenų
3 šaukštai vandens
200 g baltų, paprastų miltų
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
200 g migdolų miltų
140 g rudojo cukraus (arba kokosų cukraus arba baltojo granuliuoto cukraus)
200 ml augalinio pieno
⅓ puodelio (70 ml) alyvuogių aliejaus
Pusė citrinos (išspausti sultis)
2 obuoliai, nulupti ir smulkiai sutarkuoti
Gaminimas:
1. Mažame dubenyje sumaišykite maltas linų sėmenis ir vandenį. Atidėkite į šalį.
2. Dideliame dubenyje gerai išmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
3. Tada suberkite migdolų miltus bei cukrų ir gerai išmaišykite (taip, kad nesusidarytų gumuliukų).
4. Miltų centre padarykite mažą duobutę, sustumdami sausus ingredientus link dubens kraštų.
5. Atsargiai supilkite šlapiuosius ingredientus į duobutę (linų sėmenis, augalinį pieną, alyvuogių aliejų, tarkuotus obuolius, citrinos sultis).
6. Pirmiausia šlapius ingredientus maišykite tik dubens centre. Kai jie bus daugiau mažiau susimaišę tarpusavyje, sumaišykite juos su sausais ingredientais.
7. Kepimo formą (22 cm) išklokite kepimo popieriumi arba ištepkite aliejumi.
8. Tešlą perkelkite į kepimo indą. Pabarstykite smulkintais migdolais (nebūtina).
9. Kepkite ant vidurinių grotelių 180 °C temperatūroje apie 40 minučių. Ar pyragas iškepė, galite patikrinti mediniu pagaliuku: įsmeigus į pyrago vidurį, pagaliuką turėtumėte ištraukti sausą, neaplipusį tešla.
10. Leiskite visiškai atvėsti ant grotelių. Rekomenduojame patiekti su namine veganiška plakta grietinėle.
Išeiga: 9 gabalėliai
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite