Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 blokelis kieto tofu, susmulkinto į gabalėlius
½ puodelio veganiško jogurto (kokosų jogurtas suteikia geriausią varškės tekstūrą, tačiau taip pat varškei suteikia ir papildomo kokoso skonio)
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 arbatiniai šaukšteliai obuolių sidro acto
Galimi priedai:
¼ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
1 šaukštas maistinių mielių
1 šaukštas džiovintų krapų
Gaminimas:
1. Suvyniokite kietą tofu į drėgmę sugeriantį popierinį rankšluostį ir įterpkite tarp dviejų pjaustymo lentelių. Ant viršutinės lentelės uždėkite šiek tiek svorio, pavyzdžiui, kelias knygas. Palaukite 10 minučių, kol bus „išspaustas“ tofu skysčio perteklius.
2. Dubenyje sumaišykite veganišką jogurtą, druską, obuolių sidro actą, pipirus bei jūsų pasirinktus priedus. Atidėkite į šalį.
3. Tofu blokelį sutrupinkite ant pjaustymo lentos. Šakute paspauskite ir sutrupinkite į mažyčius gabalėlius, primenančius varškę.
4. Varškės tekstūros tofu įmaišykite į jogurto mišinį ir patiekite kaip varškę ant skrudintos duonos, salotų ar sumuštinių.
Išeiga: 2 šaukštai „varškės“
Receptas: theconsciousplantkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite