Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šį azijietišką padažą rekomenduojame patiekti su tempeh, tofu, keptomis daržovėmis ir kt.
Ingredientai:
½ puodelio žemės riešutų sviesto
2 šaukštai ryžių acto
2-3 šaukštai sojų padažo
3 šaukštai klevų sirupo
½ arbatinio šaukštelio šviežio tarkuoto imbiero
3–5 šaukštai vandens arba kokosų pieno (gali prireikti ir daugiau – pagal norimą konsistenciją)
¼ arbatinio šaukštelio aitriųjų paprikų (čili) dribsnių
½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių (arba šviežios česnako skiltelės, susmulkintos)
Gaminimas:
1. Jei jūsų pasirinktas žemės riešutų sviestas nėra visiškai glotnus, sudėkite visus ingredientus į nedidelį puodą virš silpnos-vidutinės ugnies. Nuolat maišydami pašildykite iki vientisos-kreminės masės.
2. Kitu atveju, sudėkite visus ingredientus į nedidelį dubenį ir šakute išmaišykite juos iki kreminės konsistencijos.
3. Paragaukite ir, jei trūksta pikantiško skonio, pridėkite daugiau sojos padažo. Įpilkite daugiau vandens ar kokosų pieno, jei padažas per tirštas.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: theconsciousplantkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite