Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 šaukštai sviesto
4-5 česnako skiltelės, susmulkintos
700 g didelių krevečių
1 arbatinis šaukštelis druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
1 citrina (išspausti sultis – apie 3 šaukštus sulčių)
2 šaukštai supjaustytų petražolių
Gaminimas:
1. Ištirpinkite sviestą keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite česnaką ir pakepinkite apie 30 sekundžių.
2. Į keptuvę sudėkite krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite krevetes 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.
3. Nukelkite krevetes nuo ugnies ir įmaišykite citrinos sultis bei petražoles.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite