Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Krevetės sviesto ir česnako padaže

    Ingredientai:

    3 šaukštai sviesto

    4-5 česnako skiltelės, susmulkintos

    700 g didelių krevečių

    1 arbatinis šaukštelis druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

    1 citrina (išspausti sultis – apie 3 šaukštus sulčių)

    2 šaukštai supjaustytų petražolių

     

    Gaminimas:

    1. Ištirpinkite sviestą keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite česnaką ir pakepinkite apie 30 sekundžių.

    2. Į keptuvę sudėkite krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite krevetes 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.

    3. Nukelkite krevetes nuo ugnies ir įmaišykite citrinos sultis bei petražoles.

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite