Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
200 g spindulinių pupuolių Mung, perrinktų ir perplautų
3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
1 didelis poras, supjaustytas plonais griežinėliais
3 skiltelės česnako, susmulkintos
3 didelės morkos, supjaustytos
1 didelė bulvė, supjaustyta kubeliais
2-3 saliero stiebeliai, susmulkinti
2 lauro lapai
5 puodeliai daržovių sultinio
1 didelė citrina (išspausti sultis)
2 šaukštai susmulkintų šviežių krapų
200 g šaldytų špinatų
Gaminimas:
1. Mung pupeles sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite, tada išjunkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu. Atidėkite išmirkti, o tuo metu ruoškite kitus sriubos ingredientus.
2. Susmulkinkite daržoves.
3. Įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus dideliame puode su storu dugnu (ant vidutinės-stiprios ugnies).
4. Sudėkite supjaustytą porą ir pakepinkite, kol jis suminkštės ir taps šiek tiek skaidrus.
5. Į puodą sudėkite smulkintas daržoves: bulvę, salierą, morkas, česnaką ir lauro lapus. Išmaišykite.
6. Kepinkite daržoves, dažnai maišydami (apie 5 minutes).
7. Mung pupeles nukoškite ir dar kartą greitai perplaukite.
8. Į puodą su daržovėmis sudėkite mung pupeles bei 5 puodelius daržovių sultinio.
9. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu.
10. Virkite tol, kol pupelės suminkštės: apie 15-20 minučių (jei pupeles išmirkėte).
11. Kai pupelės suminkštės, supilkite citrinos sultis, sudėkite krapus bei šaldytus špinatus. Išmaišykite, paragaukite ir pagardinkite druska bei pipirais.
12. Sriubą patiekite karštą; pagardinkite krapais.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite