Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Spindulinių Mung pupuolių sriuba

    Ingredientai:

    200 g spindulinių pupuolių Mung, perrinktų ir perplautų

    3 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus

    1 didelis poras, supjaustytas plonais griežinėliais

    3 skiltelės česnako, susmulkintos

    3 didelės morkos, supjaustytos

    1 didelė bulvė, supjaustyta kubeliais

    2-3 saliero stiebeliai, susmulkinti

    2 lauro lapai

    5 puodeliai daržovių sultinio

    1 didelė citrina (išspausti sultis)

    2 šaukštai susmulkintų šviežių krapų

    200 g šaldytų špinatų

    Gaminimas:

    1. Mung pupeles sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite, tada išjunkite ugnį ir uždenkite puodą dangčiu. Atidėkite išmirkti, o tuo metu ruoškite kitus sriubos ingredientus.

    2. Susmulkinkite daržoves.

    3. Įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus dideliame puode su storu dugnu (ant vidutinės-stiprios ugnies).

    4. Sudėkite supjaustytą porą ir pakepinkite, kol jis suminkštės ir taps šiek tiek skaidrus.

    5. Į puodą sudėkite smulkintas daržoves: bulvę, salierą, morkas, česnaką ir lauro lapus. Išmaišykite.

    6. Kepinkite daržoves, dažnai maišydami (apie 5 minutes).

    7. Mung pupeles nukoškite ir dar kartą greitai perplaukite.

    8. Į puodą su daržovėmis sudėkite mung pupeles bei 5 puodelius daržovių sultinio.

    9. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir uždenkite dangčiu.

    10. Virkite tol, kol pupelės suminkštės: apie 15-20 minučių (jei pupeles išmirkėte).

    11. Kai pupelės suminkštės, supilkite citrinos sultis, sudėkite krapus bei šaldytus špinatus. Išmaišykite, paragaukite ir pagardinkite druska bei pipirais.

    12. Sriubą patiekite karštą; pagardinkite krapais.

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:   heynutritionlady.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite