Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 žaliosios citrinos (išspausti sultis)
1 arbatinis šaukštelis medaus ar kito skysto saldiklio
2 šaukštai avokadų aliejaus arba kito neutralaus skonio aliejaus
½ arbatinio šaukštelio malto kumino
½ arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio
¼ arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
½ arbatinio šaukštelio smulkios jūros druskos
½ puodelio smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno
1 skardinė (400 g) juodųjų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu (arba 1 ½ puodelio virtų juodųjų pupelių)
1 puodelis kukurūzų (šviežių arba šaldytų)
1 vidutinio dydžio pomidoras, smulkiai supjaustytas
1 nedidelė Chalapos aitrioji paprika (Jalapeno), pašalinti sėklas ir gerai susmulkinti
½ puodelio susmulkintų kalendros lapų
Gaminimas:
1. Paruoškite padažą: dideliame dubenyje suplakite žaliosios citrinos sultis, medų, avokadų aliejų, kuminą, raudonėlį, druską ir pipirus.
2. Į padažą sudėkite kubeliais supjaustytą raudonąjį svogūną.
3. Didelėje keptuvėje storu dugnu ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite arbatinį šaukštelį alyvuogių aliejaus. Suberkite kukurūzus ir pašildykite kelias minutes iki kol jie pradės ruduoti. Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite juos atvėsti.
4. Į dubenį su padažu sudėkite juodąsias pupeles, kubeliais supjaustytą pomidorą, smulkintą Chalapos aitriąją papriką (Jalapeno) ir kalendrą. Suberkite atvėsusius kukurūzus ir viską gerai išmaišykite.
5. Prieš patiekdami palaikykite šaldytuve vieną valandą, kad visi skoniai „susijungtų“ tarpusavyje.
6. Patiekite su mėgstamais tortilijų traškučiais, takais (tacos) ir kt. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: heynutritionlady.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite