Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 puodeliai (200 g) FUSILLI arba PENNE makaronų (arba makaronų be gliuteno)
2 saujos vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
½ agurko, supjaustyto
sauja juodųjų alyvuogių, be kauliukų
sauja žalių alyvuogių, be kauliukų
½ raudonojo svogūno, supjaustyto
½ pakuotės fetos (arba veganiškos alternatyvos)
sauja šviežių petražolių
Padažui:
5 šaukštai alyvuogių aliejaus
½ citrinos (išspausti sultis)
2 šaukštai klevų sirupo
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
žiupsnelis druskos
Gaminimas:
1. Užvirinkite didelį puodą pasūdyto vandens.
2. Išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas (taip, kad jie būtų „al dente“, t.y. kieti).
3. Tada pašalinkite vandens perteklių ir makaronus perplaukite šaltu vandeniu. Atidėkite į šalį.
4. Stikliniame inde arba nedideliame dubenyje plakimo šluotele suplakite visus aukščiau nurodytus padažo ingredientus.
5. Dideliame salotų dubenyje sumaišykite virtus makaronus, agurkus, pomidorus, alyvuoges, raudonąjį svogūną, smulkintą fetą bei petražoles.
6. Supilkite salotų padažą ir išmaišykite.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite