Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Falafelių ir kitų užkandžių padėklas

    Ingredientai:

    12 falafelių (naminių arba pirktų parduotuvėje)

    8 pita duonos riekelės (arba kita jūsų pasirinkta duona)

    Sauja vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę

    ½ agurko, supjaustyto

    1 raudonasis svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais

    Sauja alyvuogių

    ½ puodelio kubeliais supjaustytos fetos

     

    Rekomenduojami padažai:

    ½ puodelio humuso (naminio arba pirkto parduotuvėje)

    ½ puodelio baba ganoush (naminio arba pirkto parduotuvėje)

    ½ puodelio jogurtinio kario padažo (naminio arba pirkto parduotuvėje)

    Gaminimas:

    1. Jei naudojate parduotuvėje pirktus falafelius, vadovaukitės jų pakuotės instrukcijomis. Jei gaminate naminius falafelius, paruoškite juos pagal savo pasirinktą būdą. Šiltus falafelius sudėkite didelio užkandžių padėklo centre.

    2. Sudėkite humusą į dubenėlį ir humuso centre įspauskite mažą duobutę. Užpildykite ją šlakeliu alyvuogių aliejaus. Baba ganoush padažą sudėkite į atskirą dubenėlį ir papuoškite šviežiomis granatų sėklomis. Į atskirą dubenį supilkite jogurtinį kario padažą ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Dubenėlius su padažais išdėliokite aplink falafelius.

    3. Gerai nuplaukite daržoves. Supjaustykite vyšninius pomidorus, agurkus bei raudonąjį svogūną. Išdėliokite juos šalia dubenėlių su padažais.

    4. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais ir taip pat išdėliokite ant užkandžių padėklo.

    5. Pitos duoneles pašildykite orkaitėje arba keptuvėje. Kad duona nesukietėtų, laikykite ją uždengę virtuviniu rankšluosčiu.

    6. Užkandžius galite pagardinti šviežiomis žolelėmis: mėtų lapeliais, kalendra ar petražolėmis.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite