Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
12 falafelių (naminių arba pirktų parduotuvėje)
8 pita duonos riekelės (arba kita jūsų pasirinkta duona)
Sauja vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
½ agurko, supjaustyto
1 raudonasis svogūnas, supjaustytas plonais griežinėliais
Sauja alyvuogių
½ puodelio kubeliais supjaustytos fetos
Rekomenduojami padažai:
½ puodelio humuso (naminio arba pirkto parduotuvėje)
½ puodelio baba ganoush (naminio arba pirkto parduotuvėje)
½ puodelio jogurtinio kario padažo (naminio arba pirkto parduotuvėje)
Gaminimas:
1. Jei naudojate parduotuvėje pirktus falafelius, vadovaukitės jų pakuotės instrukcijomis. Jei gaminate naminius falafelius, paruoškite juos pagal savo pasirinktą būdą. Šiltus falafelius sudėkite didelio užkandžių padėklo centre.
2. Sudėkite humusą į dubenėlį ir humuso centre įspauskite mažą duobutę. Užpildykite ją šlakeliu alyvuogių aliejaus. Baba ganoush padažą sudėkite į atskirą dubenėlį ir papuoškite šviežiomis granatų sėklomis. Į atskirą dubenį supilkite jogurtinį kario padažą ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Dubenėlius su padažais išdėliokite aplink falafelius.
3. Gerai nuplaukite daržoves. Supjaustykite vyšninius pomidorus, agurkus bei raudonąjį svogūną. Išdėliokite juos šalia dubenėlių su padažais.
4. Fetos sūrį supjaustykite kubeliais ir taip pat išdėliokite ant užkandžių padėklo.
5. Pitos duoneles pašildykite orkaitėje arba keptuvėje. Kad duona nesukietėtų, laikykite ją uždengę virtuviniu rankšluosčiu.
6. Užkandžius galite pagardinti šviežiomis žolelėmis: mėtų lapeliais, kalendra ar petražolėmis.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite