Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jogurtinį kario padažą rekomenduojame patiekti su keptomis daržovėmis, salotomis, falafeliais, krekeriais ir kt.
Ingredientai:
½ svogūno, supjaustyto skiltelėmis
2 česnako skiltelės
1 puodelis paprasto (graikiško) riebaus jogurto
1 šaukštas šviežių geltonosios arba žaliosios citrinos sulčių (maždaug pusė citrinos)
1 arbatinis šaukštelis kario prieskonių
druskos (pagal skonį)
2 šaukštai majonezo arba grietinės (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Sudėkite svogūną ir česnaką (su odele) ant kepimo skardos. Kepkite 20 minučių arba tol, kol svogūnas suminkštės ir šiek tiek karamelizuosis (galite kepinti ir keptuvėje su šiek tiek aliejaus).
3. Leiskite svogūnui ir česnakui šiek tiek atvėsti. Tada nuimkite odelę nuo česnako ir kartu su visais kitais ingredientais sudėkite jį į nedidelį virtuvinį kombainą arba trintuvą (blenderį). Sutrinkite iki vientisos masės.
4. Paragaukite ir, jei reikia, paruoštą padažą papildomai pagardinkite prieskoniais.
Išeiga: 1 puodelis padažo
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite