Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Vienoje šios avižinės košės porcijoje yra beveik 30 gramų baltymų (nenaudojant jokių baltymų miltelių!).
Šie maistingi pusryčiai yra pagaminami iš 6 paprastų ingredientų.
Be to, visada galima sugalvoti naujų variacijų, keičiant ingredientus bei pridedant mėgstamų priedų (kakavos milteliai, vanilės ekstraktas, maltas cinamonas, kokosų pienas/jogurtas) – tokiu būdu šie pusryčiai jums tikrai neatsibos!
Ingredientai:
½ puodelio (50 g) avižinių dribsnių
1 valgomasis šaukštas ispaninio šalavijo (chia) sėklų
¾ puodelio (180 ml) sojų pieno (ar kito jūsų pasirinkto pieno)
⅓ puodelio (80 g) jūsų pasirinkto jogurto (pavyzdžiui, sojų jogurto)
2 šaukštai natūralaus žemės riešutų sviesto
1-2 šaukštai klevų sirupo
Gaminimas:
1. Indelyje ar dubenyje sumaišykite žemės riešutų sviestą bei pasirinktą pieną. Plakite, kol žemės riešutų sviestas beveik ištirps.
2. Tada supilkite jogurtą bei klevų sirupą ir vėl išplakite. Suberkite avižinius dribsnius ir ispaninio šalavijo (chia) sėklas. Gerai viską išmaišykite. Įsitikinkite, kad avižiniai dribsniai yra pilnai padengti skystais ingredientais.
3. Palikite pastovėti maždaug 10 minučių, tada vėl išmaišykite (šis žingsnis nėra būtinas).
4. Uždenkite indą dangteliu arba maistine plėvele. Perkelkite į šaldytuvą išbrinkti bent 6 valandoms (geriausia visai nakčiai).
5. Kitą rytą išmaišykite išbrinkusį mišinį. Pagardinkite mėgstamais priedais, pavyzdžiui: šviežiais vaisiais, uogomis.
Išeiga: 1 porcija
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite