Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Bananų „braunis“

    Ingredientai:

    „Sausieji“ ingredientai:

    2 puodeliai (200 g) migdolų miltų

    ⅓ puodelio (30 g) nesaldintų kakavos miltelių

    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

    žiupsnelis druskos

     

    „Šlapieji“ ingredientai:

    2 sunokę vidutinio dydžio bananai (200 g), sutrinti

    1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto

    ¼ puodelio (60 g) gryno klevų sirupo

    1 šaukštas natūralaus žemės riešutų sviesto

     

    Priedai:

    2 saujos graikinių riešutų

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

    2. Bananus sutrinkite šakute arba bulvių trintuvu iki vientisos masės.

    3. Sudėkite visus „sausus“ ingredientus į didelį dubenį ir išplakite.

    4. Taip pat sudėkite sutrintus bananus ir visus kitus „šlapius“ ingredientus. Sumaišykite viską iki vientisos masės.

    5. Suberkite graikinius riešutus ir kitus pasirenkamus priedus (pavyzdžiui, šokolado drožles...).

    6. Perkelkite tešlą į nedidelę kepimo formą (23x16 cm), išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 25-30 minučių.

    7. Išimkite kepimo formą iš orkaitės ir leiskite „brauniui“ joje pastovėti dar 10 minučių. Tada „braunį“ atsargiai perkelkite ir galutinai atvėsinkite ant grotelių.

    8. Pabarstykite jūros druska (nebūtina) ir patiekite su dideliu puodeliu karšto šokolado!

    Išeiga: 6 gabalėliai

    Receptas:   wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite