Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 stiklinės (300 g) SELF RAISING miltų su tešlą kildinančiomis medžiagomis
½ puodelio klevų sirupo
¾ puodelio (180 ml) jūsų pasirinkto veganiško pieno
¾ puodelio jūsų pasirinkto veganiško sviesto, atitirpinto
½ puodelio (100 g) veganiško šokolado gabalėlių
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto/esencijos
Gaminimas:
1. Į didelį dubenį suberkite miltus ir centre padarykite duobutę. Į duobutę sudėkite visus „šlapius“ ingredientus ir išplakite (tik ne per daug!). Sudėkite šokolado drožles.
2. Tešlą po lygiai paskirstykite riebalais pateptose keksiukų formelėse (12 keksiukų). Užberkite papildomų šokolado gabaliukų (nebūtina).
3. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Ar keksiukai iškepė, galite patikrinti mediniu pagaliuku: įsmeigus į keksiuko vidurį, pagaliuką turėtumėte ištraukti sausą, neaplipusį tešla.
4. Iškepusiems keksiukams leiskite kelias minutes atvėsti.
Išeiga: 12 keksiukų
Receptas: plantbasedfolk.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite