Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
150 g salotų mišinio
1 skardinė tuno (nupilkite skystį)
4 mocarelos rutuliukai
½ ilgavaisio agurko
1 mažas askaloninis česnakas (dar žinomi kaip šalotiniai svogūnai arba askalonai, SHALLOT)
100 g saldžiųjų kukurūzų, išvirtų ir atvėsusių
Padažui:
⅓ puodelio alyvuogių aliejaus
¼ puodelio citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
½ arbatinio šaukštelio medaus arba klevų sirupo
1 česnako skiltelė, susmulkinta
druska ir pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Smulkiai supjaustykite mocarelos rutuliukus, agurką ir askaloninį česnaką.
2. Į didelį dubenį sudėkite salotas. Ant viršaus sudėkite tuną, mocarelą, agurką, askaloninį česnaką ir kukurūzus.
3. Kitame dubenėlyje sumaišykite nurodytus padažo ingredientus.
4. Salotas apšlakstykite paruoštu padažu ir išmaišykite.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite