Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Granola – gardus užkandis, kurį galite patiekti su mėgstamais priedais: jogurtu, ledais ir kt.
Ingredientai:
1 puodelis (100 g) pekano riešutų
½ puodelio (80 g) migdolų
½ puodelio (60 g) graikinių riešutų
1 puodelis (100 g) avižinių dribsnių (stambesnių)
⅓ puodelio nesaldintos obuolių tyrės (naminės arba pirktos)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
3 šaukštai klevų sirupo
sauja džiovintų obuolių griežinėlių (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 155 °C laipsnių.
2. Pusę nurodyto riešutų kiekio suberkite į virtuvinį kombainą pasmulkinkite, kol dalis riešutų subyrės. Galite susmulkinti ir peiliu.
3. Dideliame dubenyje gerai išmaišykite visus ingredientus (šaukštu arba rankomis).
4. Mišinį tolygiai paskleiskite ant didelės kepimo skardos (išklotos kepimo popieriumi).
5. Kepkite granolą apie 30-35 minutes (kol taps traški ir paruduos auksinės-rudos spalvos).
6. Įpusėjus nurodytam kepimo laikui, granolą pamaišykite ir apverskite mentele.
7. Baigus kepti, leiskite granolai visiškai atvėsti. Tada įdėkite džiovintų obuolių skilteles.
8. Perkelkite į sandarų indą. Kambario temperatūroje laikykite iki 30 dienų.
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite