Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Prancūziški pusryčių skrebučiai

    Prancūziški skrebučiai – puiki idėja pusryčiams. Beje, šiame skrebučių recepte pienas nėra naudojamas.

    Patiekite pusryčių skrebučius su mėgstamais priedais, pavyzdžiui, bananais, uogomis, riešutų sviestu, džemu, klevų sirupu arba medumi, granola, šokolado gabalėliais ir kt.

    Ingredientai:

    6 šviesios duonos riekelės

    2 kiaušiniai

    3 šaukštai vandens

    1 šaukštas neutralaus skonio aliejaus

    1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto

    ¼ arbatinio šaukštelio cinamono

    1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus (nebūtina)

    aliejaus kepimui

    Gaminimas:

    1. Negiliame dubenyje šakute arba plakimo šluotele gerai išplakite kiaušinius, vandenį, vanilės ekstraktą ir aliejų (kol šiek tiek suputos).

    2. Įberkite cinamono bei cukraus ir vėl maišykite, kol cukrus visiškai ištirps.

    3. Įkaitinkite nepridegančią keptuvę ant vidutinės ugnies.

    4. Kiekvieną duonos riekelę panardinkite į kiaušinių mišinį ir leiskite šiek tiek išmirkti (po porą sekundžių iš abiejų riekelės pusių). Įsitikinkite, kad duona yra tolygiai padengta mišiniu, bet nepermirkusi.

    5. Į įkaitintą keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus. Išmirkytas duonos riekeles sudėkite ant įkaitusios keptuvės.

    6. Kepkite prancūziškus skrebučius maždaug 2–3 minutes iš kiekvienos pusės (arba iki auksinės rudos spalvos). Jei reikia, pareguliuokite šilumą (kad nesudegintumėte skrebučių).

    7. Iškepusius prancūziškus skrebučius perkelkite į lėkštę. Pakartokite tą patį procesą su likusiomis duonos riekelėmis. Skrebučius patiekite dar šiltus su klevų sirupu, šviežiomis uogomis arba kitais jūsų pasirinktais priedais.

    Išeiga: 6 skrebučiai

    Receptas:   wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite