Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
„Sausi“ ingredientai:
1 ½ stiklinės (200 g) baltų universalių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos
½ arbatinio šaukštelio druskos
½ arbatinio šaukštelio malto muskato (nebūtina)
⅔ puodelio (100 g) minkšto rudojo cukraus
„Šlapi“ ingredientai:
2 kiaušiniai
2 dideli arba 3 vidutinio dydžio trinti bananai
⅓ puodelio aliejaus
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
1 valgomasis šaukštas jūsų pasirinkto pieno
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
2. Dideliame dubenyje suplakite aukščiau nurodytus „sausus“ ingredientus.
3. Atskirame dubenyje elektriniu plakikliu (mikseriu) lengvai išplakite kiaušinius.
4. Sudėkite ir visus kitus „šlapius“ ingredientus; gerai išplakite.
5. Supilkite „šlapius“ ingredientus į „sausus“ ir mentele išmaišykite į vientisą masę (tik nepermaišykite per daug).
6. Gautą masę šaukštu perkelkite į riebalais pateptas arba specialiais popieriukais išklotas keksiukų formeles: mase užpildykite daugmaž 3/4 formelės.
7. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20-22 minutes. Ar keksiukai iškepė, galite patikrinti mediniu pagaliuku: įsmeigus į keksiuko vidurį, pagaliuką turėtumėte ištraukti sausą, neaplipusį tešla.
8. Iškepusiems keksiukams leiskite 5 minutes atvėsti formoje, o tada perkelkite ir galutinai atvėsinkite juos ant grotelių.
Išeiga: 12 keksiukų
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite