Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Panyrą su žaliaisiais žirneliais galite patiekti kaip garnyrą arba kaip pagrindinį vegetarišką patiekalą.
Ingredientai:
2 puodeliai kieto indiško panyro sūrio, supjaustyto kubeliais
5 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus arba 5 valgomieji šaukštai lydyto sviesto ghee (ghi)
1 puodelis smulkiai supjaustyto svogūno
1 valgomasis šaukštas gerai susmulkinto šviežio imbiero
1 valgomasis šaukštas susmulkinto česnako
2 šaukšteliai maltos kalendros
1 šaukštelis malto kumino
1 šaukštelis druskos
½ šaukštelio maltos ciberžolės
1⁄4 - ½ šaukštelio maltų kajeno pipirų
1 puodelis kubeliais supjaustytų pomidorų, su sultimis
½ puodelio vandens
1 ½ puodelio šaldytų žaliųjų žirnelių, atšildytų
½ puodelio smulkintos šviežios kalendros
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite 1–2 šaukštus augalinio aliejaus. Pakepinkite panyrą keliais etapais (ne visus kubelius iš karto). Jei reikia įpilkite daugiau aliejaus. Kepinkite tol, kol panyras švelniai apskrus. Apskrudusius panyro kubelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio.
2. Didelėje keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus aliejaus (arba ghi). Pakepinkite svogūną, imbierą ir česnaką (kol svogūnas suminkštės, maždaug 3–5 minutes).
3. Suberkite kalendrą, kuminą, druską, ciberžolę ir kajeno pipirus. Kepinkite tol, kol pasklis prieskonių aromatas (1–2 minutes).
4. Sudėkite pomidorus ir kepinkite 2–3 minutes (vieną ar du kartus pamaišydami).
5. Suberkite apskrudusį panyrą, vandens ir žirnelių. Užvirinkite.
6. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 8-10 minučių arba tol, kol padažas taps tirštas ir vientisas.
7. Prieš patiekdami papuoškite kalendra. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: food.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite