Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Avinžirnių salotos Viduržemio jūros regiono stiliumi

    Ingredientai:

    2 skardinės avinžirnių (po 400 g), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu

    1 didelis agurkas, supjaustytas kubeliais

    1 kubeliais supjaustyta raudonoji paprika

    300 g vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę

    ¼ puodelio kubeliais supjaustyto raudonojo svogūno

    100 g sutrupinto fetos sūrio

    ¼ puodelio smulkiai supjaustytų petražolių

     

    Padažui:

    ⅓ puodelio alyvuogių aliejaus

    ¼ puodelio citrinos sulčių

    1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON

    ½ arbatinio šaukštelio medaus arba klevų sirupo

    1 česnako skiltelė, susmulkinta

    druska ir pipirai (pagal skonį)

     

    Gaminimas:

    1. Suberkite visus salotų ingredientus į didelį dubenį.

    2. Kitame dubenėlyje išmaišykite visus nurodytus padažo ingredientus.

    3. Užpilkite paruošto padažo ant salotų ir švelniai išmaišykite.

    Išeiga: 8 porcijos

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite