Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 skardinės avinžirnių (po 400 g), subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 didelis agurkas, supjaustytas kubeliais
1 kubeliais supjaustyta raudonoji paprika
300 g vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę
¼ puodelio kubeliais supjaustyto raudonojo svogūno
100 g sutrupinto fetos sūrio
¼ puodelio smulkiai supjaustytų petražolių
Padažui:
⅓ puodelio alyvuogių aliejaus
¼ puodelio citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis prancūziškų garstyčių DIJON
½ arbatinio šaukštelio medaus arba klevų sirupo
1 česnako skiltelė, susmulkinta
druska ir pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Suberkite visus salotų ingredientus į didelį dubenį.
2. Kitame dubenėlyje išmaišykite visus nurodytus padažo ingredientus.
3. Užpilkite paruošto padažo ant salotų ir švelniai išmaišykite.
Išeiga: 8 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite