Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Lašišai:
500 g lašišos filė
½ šaukšto alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis maltos rūkytos paprikos
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Salotų padažui:
⅓ puodelio majonezo
½ šaukšto citrinos žievelės
1 ½ šaukšto citrinos sulčių
2 arbatiniai šaukšteliai prancūziškų garstyčių DIJON
1 česnako skiltelė, susmulkinta
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Salotoms:
½ smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno
3 dideli ridikai, sutarkuoti
2 saliero stiebai, supjaustyti nedideliais kubeliais
2 šaukštai smulkiai supjaustytų šviežių krapų
2 šaukštai smulkiai supjaustytų laiškinių česnakų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190°C. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite lašišą, apšlakstykite ją alyvuogių aliejumi ir pagardinkite rūkyta paprika, druska bei pipirais.
2. Lašišą kepkite 16–18 minučių (priklausomai nuo jos dydžio ir storio). Leiskite jai atvėsti iki kambario temperatūros, tada susmulkinkite gabalėliais ir sudėkite į dubenį. 5–10 minučių palaikykite susmulkintą lašišą šaldytuve.
3. Supjaustykite daržoves. Ant lašišos suberkite smulkintą svogūną, ridikėlį, salierą, krapus ir laiškinius česnakus.
4. Atskirame mažame dubenyje paruoškite padažą: sumaišykite majonezą, citrinos žievelę bei citrinos sultis, garstyčias, česnaką, druską ir pipirus.
5. Užpilkite padažą ant lašišos salotų ir švelniai viską išmaišykite.
6. Patiekite lašišos salotas tiesiog dubenėliuose, ant salotų lapų, kaip sumuštinį ar suktinuką.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite