Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
½ puodelio (140 g) natūralaus žemės riešutų sviesto
1 kiaušinis
⅓ puodelio (65 g) kokosų cukraus (arba smulkiai granuliuoto rudojo cukraus)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.
2. Į didelį dubenį supilkite kokosų cukrų ir kiaušinį.
3. Išmaišykite elektriniu plakikliu (mikseriu). Galite naudoti ir plakimo šluotelę, bet procesas užtruks šiek tiek ilgiau, nei maišant elektriniu plakikliu.
4. Sudėkite žemės riešutų sviestą ir vėl maišykite plakikliu, kol gausite tirštą, lipnią tešlą.
5. 20x13 cm kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.
6. Lipnią tešlą perkelkite į paruoštą kepimo formą. Paskirstykite tolygų tešlos sluoksnį, naudodami šaukšto galinę pusę.
7. Tešla primins tirštą lipnią pastą. Jei reikia, vis sudrėkinkite šaukštą šiltu vandeniu – tešla mažiau lips ir bus lengviau tolygiai išlyginti jos sluoksnį.
8. Kepkite apie 20 minučių (+/- 2 min.). Tikslus kepimo laikas priklauso nuo to, ar jums labiau patinka minkštesnė (kepkite trumpiau) ar kietesnė (kepkite ilgiau) „braunio“ tekstūra.
9. Leiskite visiškai atvėsti. Patiekite su jūsų pasirinktais priedais (pavyzdžiui, su ledais, karameliniu padažu...).
Išeiga: 6 maži „brauniai“
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite