Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Sviestinės pupelės veganiškame kreminiame česnakų ir citrinų padaže

    Šias veganiškame padaže troškintas sviestines pupeles be gliuteno paruošite vos per 20 minučių!

    Ingredientai:

    2 maži (arba 1 didelis) smulkinti askaloniniai česnakai (dar žinomi kaip šalotiniai svogūnai arba askalonai; shallot)

    4-5 smulkintos česnako skiltelės

    3 šaukštai veganiško sviesto

    800 g konservuotų sviestinių pupelių (su skysčiu – nupilti nereikia)

    ¼ puodelio (50 g) veganiško kreminio tepamo sūrio

    2 šaukštai citrinos sulčių

    ½ šaukšto citrinos žievelės

    3 puodeliai (100 g) špinatų

    druskos ir pipirų (pagal skonį; rekomenduojame įberti bent ½ arbatinio šaukštelio pipirų)

    Gaminimas:

    1. Smulkiai supjaustykite askaloninį ir paprastą česnaką. Rekomenduojame naudoti česnakų spaustuką (jei turite).

    2. Tada į didelį puodą sudėkite veganišką sviestą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies.

    3. Kai sviestas ištirps ir įkais, suberkite askaloninį ir paprastą česnaką. Išmaišykite ir patroškinkite apie 3 minutes.

    4. Supilkite sviestines pupeles iš skardinių (įskaitant skystį – jis suteiks patiekalui kreminės tekstūros). Išmaišykite ir užvirinkite. Virkite apie 5 minutes.

    5. Tada į puodą sudėkite veganiško kreminio sūrio, citrinos sulčių ir citrinos žievelės. Gerai išmaišykite. Tada vėl užvirinkite puodą su pupelėmis. Virkite dar 2 minutes.

    6. Išjunkite ugnį ir suberkite špinatus. Pamaišykite, kol špinatai sušils ir suglebs. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais; nukelkite nuo ugnies.

    7. Patiekite su skrudintos duonos rieke. Skanaus!

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   shortgirltallorder.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite