Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šias veganiškame padaže troškintas sviestines pupeles be gliuteno paruošite vos per 20 minučių!
Ingredientai:
2 maži (arba 1 didelis) smulkinti askaloniniai česnakai (dar žinomi kaip šalotiniai svogūnai arba askalonai; shallot)
4-5 smulkintos česnako skiltelės
3 šaukštai veganiško sviesto
800 g konservuotų sviestinių pupelių (su skysčiu – nupilti nereikia)
¼ puodelio (50 g) veganiško kreminio tepamo sūrio
2 šaukštai citrinos sulčių
½ šaukšto citrinos žievelės
3 puodeliai (100 g) špinatų
druskos ir pipirų (pagal skonį; rekomenduojame įberti bent ½ arbatinio šaukštelio pipirų)
Gaminimas:
1. Smulkiai supjaustykite askaloninį ir paprastą česnaką. Rekomenduojame naudoti česnakų spaustuką (jei turite).
2. Tada į didelį puodą sudėkite veganišką sviestą ir ištirpinkite ant vidutinės ugnies.
3. Kai sviestas ištirps ir įkais, suberkite askaloninį ir paprastą česnaką. Išmaišykite ir patroškinkite apie 3 minutes.
4. Supilkite sviestines pupeles iš skardinių (įskaitant skystį – jis suteiks patiekalui kreminės tekstūros). Išmaišykite ir užvirinkite. Virkite apie 5 minutes.
5. Tada į puodą sudėkite veganiško kreminio sūrio, citrinos sulčių ir citrinos žievelės. Gerai išmaišykite. Tada vėl užvirinkite puodą su pupelėmis. Virkite dar 2 minutes.
6. Išjunkite ugnį ir suberkite špinatus. Pamaišykite, kol špinatai sušils ir suglebs. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais; nukelkite nuo ugnies.
7. Patiekite su skrudintos duonos rieke. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: shortgirltallorder.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite