Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiška pernakt brinkinta „Matcha“ avižinė košė

    250

    Ingredientai:

    1 arbatinis šaukštelis matcha miltelių

    1 šaukštas šilto vandens

    1 puodelis (80 g) avižinių dribsnių

    2 šaukštai ispaninio šalavijo (chia) sėklų

    ¾ puodelio (180 ml) avižų pieno (arba bet kokio kito augalinio pieno)

    ¼ puodelio (50 g) veganiško jogurto

    2 šaukštai klevų sirupo

    1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto

    Gaminimas:

    1. Pirmiausiai sumaišykite ir išplakite matcha miltelius bei šiltą vandenį.

    2. Į kitą indą suberkite ir išmaišykite avižinius dribsnius bei ispaninio šalavijo (chia) sėklas. Tada įpilkite avižų pieno, veganiško jogurto, klevų sirupo, vanilės ir paruošto matcha mišinio. Viską išplakite į tirštą vientisą masę.

    3. Supilkite šį mišinį į du stiklainius. Uždenkite dangčiu ir perkelkite į šaldytuvą išbrinkti bent 4 valandoms (geriausia visai nakčiai).

    4. Kitą rytą išimkite iš šaldytuvo ir pagardinkite pasirinktais priedais (pavyzdžiui, papildomu kiekiu veganiško jogurto, griežinėliais pjaustytu kiviu, mėlynėmis, džiovintu kokosu ir kt.).

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas:   shortgirltallorder.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite