Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Pernakt brinkinta avižinė košė, praturtinta baltymais

    245

    Ingredientai:

    ½ puodelio (50 g) avižinių dribsnių

    1 valgomasis šaukštas ispaninio šalavijo (chia) sėklų

    1 valgomasis šaukštas jūsų pasirinktų baltymų miltelių

    ¾ puodelio jūsų pasirinkto pieno (gali būti augalinis)

    ⅓ puodelio jūsų pasirinkto jogurto (gali būti augalinis)

    2-3 šaukštai klevų sirupo

    Gaminimas:

    1. Stiklainyje arba inde su dangteliu sumaišykite pieną, jogurtą ir klevų sirupą.

    2. Suberkite avižinius dribsnius, chia sėklas ir baltymų miltelius.

    3. Gerai išmaišykite, tada uždenkite indą dangčiu. Perkelkite į šaldytuvą išbrinkti bent 4 valandoms (geriausia visai nakčiai).

    4. Kitą rytą gerai išmaišykite išbrinkusį mišinį. Jei jis atrodo per tirštas, galite įpilti dar šlakelį pieno. Paragaukite ir, jei reikia, dar pridėkite saldiklio. Pagardinkite priedais, pavyzdžiui: šviežiais vaisiais ar uogomis, riešutų sviestu, riešutais bei sėklomis, kakavos milteliais ir kt.

    Išeiga: 1 porcija

    Receptas:   wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite