Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
Jautienai:
500 g maltos jautienos
2 šaukštai meksikietiškų „Taco“ prieskonių
druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
Salotoms:
susmulkintos romaninės arba ICEBERG salotos (200 g)
1 puodelis supjaustytų vynuoginių pomidorų
1 puodelis (200 g) juodųjų pupelių, subertų į kiaurasamtį ir perplautų po tekančiu vandeniu
1 kubeliais supjaustytas avokadas
½ puodelio (30 g) tarkuoto sūrio
½ puodelio meksikietiško salsa padažo
¼ puodelio supjaustyto raudonojo svogūno
¼ puodelio šviežios supjaustytos kalendros
1 žalioji citrina
Nebūtina: tortilijų traškučiai
Gaminimas:
1. Į keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies suberkite maltą jautieną ir mentele suskaidykite į mažus gabalėlius. Kepinkite apie 8 minutes arba tol, kol pradės ruduoti.
2. Suberkite „Taco“ prieskonius, viską išmaišykite ir kepinkite dar minutę ar dvi.
3. Į didelį dubenį sudėkite smulkintus salotų lapus, kepintą jautieną, juodąsias pupeles, pomidorus, avokadą, raudonąjį svogūną ir sūrį.
4. Ant viršaus uždėkite šiek tiek salsa padažo, grietinės, išspauskite žaliosios citrinos sulčių ir papuoškite kalendros lapeliais. Taip pat galite patiekti su tortilijų traškučiais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite