Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Patiekite brokolių „ryžius“ kaip garnyrą prie įvairių patiekalų; taip pat galite pagardinti jais salotas.
Ingredientai:
1 brokolis, nuplautas
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 smulkiai supjaustytas askaloninis česnakas (dar žinomas kaip šalotinis svogūnas arba askalonas, shallot)
1 skiltelė česnako, susmulkinta
druskos ir pipirų (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Brokolio viršutinę dalį perpjaukite per pusę ir peiliu pašalinkite visus žiedynus.
2. Skustuvu pašalinkite sumedėjusias dalis nuo brokolio kotelio. Tada supjaustykite kotelį į 2-3 cm dydžio gabalėlius.
3. Visas brokolio dalis sudėkite į virtuvinį kombainą ir smulkinkite, kol suskils į ryžių dydžio gabalėlius. Rekomenduojame pirmiausiai susmulkinti kotelių gabalėlius (kad jie taptų kuo smulkesni).
4. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir vieną minutę pakepinkite askaloninius bei paprastus česnakus.
5. Į keptuvę suberkite brokolių ryžius ir patroškinkite 3-4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.
Išeiga: 2-3 puodeliai brokolių „ryžių“
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite