Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Brokolių „ryžiai“

    Patiekite brokolių „ryžius“ kaip garnyrą prie įvairių patiekalų; taip pat galite pagardinti jais salotas.

    Ingredientai:

    1 brokolis, nuplautas

    1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

    1 smulkiai supjaustytas askaloninis česnakas (dar žinomas kaip šalotinis svogūnas arba askalonas, shallot)

    1 skiltelė česnako, susmulkinta

    druskos ir pipirų (pagal skonį)

    Gaminimas:

    1. Brokolio viršutinę dalį perpjaukite per pusę ir peiliu pašalinkite visus žiedynus.

    2. Skustuvu pašalinkite sumedėjusias dalis nuo brokolio kotelio. Tada supjaustykite kotelį į 2-3 cm dydžio gabalėlius.

    3. Visas brokolio dalis sudėkite į virtuvinį kombainą ir smulkinkite, kol suskils į ryžių dydžio gabalėlius. Rekomenduojame pirmiausiai susmulkinti kotelių gabalėlius (kad jie taptų kuo smulkesni).

    4. Didelėje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir vieną minutę pakepinkite askaloninius bei paprastus česnakus.

    5. Į keptuvę suberkite brokolių ryžius ir patroškinkite 3-4 minutes. Pagardinkite druska ir pipirais.

    Išeiga: 2-3 puodeliai brokolių „ryžių“

    Receptas:   downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite