Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 kiaušinis (veganiškai versijai: ¼ puodelio pasirinkto riešutų pieno sumaišykite su 1 šaukštu maltų linų sėmenų)
½ puodelio PANKO džiūvėsėlių
½ puodelio migdolų miltų
¼ puodelio parmezano sūrio (arba veganiško parmezano)
½ arbatinio šaukštelio jūros druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
2 vidutinės cukinijos, supjaustytos pusės centimetro storio griežinėliais
Ypač tyras alyvuogių aliejus
Patiekimui: Romesco, Tzatziki arba Marinara ar kitas jūsų pasirinktas padažas (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220°C ir išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
2. Mažame dubenėlyje išplakite kiaušinį. Didesniame dubenyje sumaišykite PANKO džiūvėsėlius, migdolų miltus, parmezaną, druską ir pipirus.
3. Panardinkite cukinijos griežinėlius į kiaušinį, o po to į PANKO mišinį. Sudėkite ant kepimo skardos, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 17–20 minučių (įpusėjus šiam laiku apverskite griežinėlius). Kepkite tol, kol taps auksinės rudos spalvos.
4. Patiekite iškart, kol cukinijų griežinėliai dar karšti (vėliau jie taps mažiau traškūs). Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite