Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 skardinės tuno (nupilkite skystį)
1 brokolis
1/3 puodelio majonezo
1/2 šaukšto „Dijon“ garstyčių
Šiek tiek smulkintų svogūnų laiškų
2 šaukštai saulėgrąžų sėklų
1-2 šaukštai smulkintų petražolių, laiškinių česnakų ar kitų prieskoninių žolelių
druska ir pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Nuo brokolio nuimkite žiedynus, sudėkite juos į virtuvinį kombainą ir susmulkinkite, kol brokolio tekstūra taps panaši į ryžius.
2. Į dubenį sudėkite tuną, majonezą, garstyčias, brokolio „ryžius“, saulėgrąžas, svogūnų laiškus ir petražoles.
3. Viską gerai išmaišykite.
4. Patiekite tuno salotas dubenėliuose, sutepkite sumuštinį su mėgstama duona arba formuokite suktinukus su salotų lapais. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite