Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
½ puodelio (50 g) avižinių dribsnių
1 valgomasis šaukštas ispaninio šalavijo (chia) sėklų
½ puodelio (120 ml) avižų pieno (arba bet kokio kito jūsų pasirinkto pieno)
1-2 šaukštai klevų sirupo (arba kitas jūsų pasirinktas saldiklis)
¼ puodelio (40 g) nesaldinto paprasto jogurto (pavyzdžiui, veganiško sojos jogurto arba graikiško jogurto)
½ puodelio (80 g) šaldytų įvairių uogų (mėlynės, avietės, gervuogės...)
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto (nebūtina)
žiupsnelis druskos (nebūtina)
Gaminimas:
1. Sudėkite visus ingredientus į nedidelį dubenį ir gerai išmaišykite: pradėkite nuo augalinio pieno, klevų sirupo ir jogurto. Tada suberkite avižinius dribsnius, chia sėklas ir šaldytas uogas. Gerai išmaišykite.
2. Gautą mišinį perkelkite į šaldytuvą išbrinkti bent 4 valandoms (geriausia visai nakčiai).
3. Išbrinkintą košę pagardinkite priedais, pavyzdžiui: šviežiais vaisiais, riešutų sviestu, riešutais bei sėklomis, kakavos milteliais, trintu bananu, obuolių tyre.
Išeiga: 1 porcija
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite