Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Pernakt brinkinta avižinė košė su šaldytomis uogomis

    365

    Ingredientai:

    ½ puodelio (50 g) avižinių dribsnių

    1 valgomasis šaukštas ispaninio šalavijo (chia) sėklų

    ½ puodelio (120 ml) avižų pieno (arba bet kokio kito jūsų pasirinkto pieno)

    1-2 šaukštai klevų sirupo (arba kitas jūsų pasirinktas saldiklis)

    ¼ puodelio (40 g) nesaldinto paprasto jogurto (pavyzdžiui, veganiško sojos jogurto arba graikiško jogurto)

    ½ puodelio (80 g) šaldytų įvairių uogų (mėlynės, avietės, gervuogės...)

    1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto (nebūtina)

    žiupsnelis druskos (nebūtina)

    Gaminimas:

    1. Sudėkite visus ingredientus į nedidelį dubenį ir gerai išmaišykite: pradėkite nuo augalinio pieno, klevų sirupo ir jogurto. Tada suberkite avižinius dribsnius, chia sėklas ir šaldytas uogas. Gerai išmaišykite.

    2. Gautą mišinį perkelkite į šaldytuvą išbrinkti bent 4 valandoms (geriausia visai nakčiai).

    3. Išbrinkintą košę pagardinkite priedais, pavyzdžiui: šviežiais vaisiais, riešutų sviestu, riešutais bei sėklomis, kakavos milteliais, trintu bananu, obuolių tyre.

    Išeiga: 1 porcija

    Receptas:   wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite