Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
300 g supjaustytų lapinių kopūstų (kale)
2 burokėliai
60 g džiovintų spanguolių (maždaug ½ puodelio)
60 g supjaustytų graikinių riešutų (maždaug ½ puodelio)
60 g ožkų sūrio
Padažui:
¼ puodelio ypač tyro alyvuogių aliejaus
¼ puodelio balzaminio acto
1 šaukštas medaus
2 arbatiniai šaukšteliai „Dijon“ garstyčių
1 česnako skiltelė, susmulkinta
¼ arbatinio šaukštelio druskos
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Nuplaukite burokėlius. Lapinio kopūsto lapus patrinkite delnais, „pamasažuokite“, kad suminkštėtų.
2. Burokėlius sudėkite į kepimo indą. Uždenkite indą dangčiu ir kepkite burokėlius orkaitėje 1 valandą (arba tol, kol burokėliai suminkštės ir taps lengvai praduriami šakute). Leiskite jiems atvėsti.
3. Laikydami burokėlius po tekančiu vandeniu, pirštais švelniai pašalinkite jų odelę. Galite mūvėti pirštines, kad nesuteptumėte pirštų, arba galite naudoti popierinį rankšluostį. Tada kiekvieną burokėlį supjaustykite mažesniais gabalėliais.
4. Į dubenį sudėkite lapinius kopūstus, supjaustytus burokėlius, spanguoles, graikinius riešutus ir ožkų sūrį. Sumaišykite nurodytus padažo ingredientus ir apšlakstykite juo salotas. Viską gerai išmaišykite.
5. Perkelkite salotas į serviravimo dubenį. Prieš patiekdami galite dar šiek tiek pabarstyti ožkų sūrio arba smulkintų graikinių riešutų.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite