Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
15 datulių (labiausiai tinka datulės MEDJOOL / MEDJOUL)
170 g jūsų pasirinkto šokolado (juodojo, veganiško...)
1 šaukštelis kokosų aliejaus (nebūtina)
2 šaukštai jūsų pasirinkto riešutų sviesto (žemės riešutų, migdolų...)
15 lazdyno riešutų, migdolų arba kitų riešutų
Gaminimas:
1. Praverkite datules (peiliu arba pirštais – išilgai datulės).
2. Išimkite viduje esantį kauliuką.
3. Į kiekvieną datulę įdėkite po arbatinį šaukštelį jūsų pasirinkto riešutų sviesto. Taip pat į vidų įdėkite pasirinktą riešutą.
4. Užverkite datulę švelniai paspausdami abi jos puses, kad neliktų jokio tarpo ir abi pusės gražiai suliptų.
5. Sudėkite šokoladą ir kokosų aliejų į mikrobangų krosnelei skirtą indą ir ištirpinkite (nedidelėje šilumoje, vis sustabdydami ir pamaišydami). Šokoladą ir kokosų aliejų galite ištirpdyti ir pasinaudodami garais virš puodo su užvirusiu vandeniu.
6. Naudodami šakutę, kiekvieną datulę panardinkite į ištirpintą šokoladą.
7. Perkelkite padengtas datules ant kepimo popieriaus. Užpilkite šiek tiek smulkintų riešutų.
8. Perkelkite į šaldytuvą 1 valandai (arba į šaldiklį – 15 minučių).
Išeiga: 15 šokoladu dengtų datulių
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite