Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
15 ml avokadų aliejaus (1 šaukštas)
400 g konservuotų avinžirnių arba 1 ½ puodelio virtų avinžirnių (perplautų)
1 ½ šaukšto kario miltelių
400 g riebaus kokosų pieno
400 g konservuotų smulkintų (keptų) pomidorų
2 šaukštai maistinių mielių (nebūtina)
1-2 šaukštai žaliosios citrinos sulčių
Druska pagal skonį (maždaug 2 arbatiniai šaukšteliai)
85 g špinatų (3 puodeliai)
2 šaukštai šviežios kalendros, smulkintos
Gaminimas:
1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, tada suberkite avinžirnius ir kario miltelius. Patroškinkite 2-3 minutes.
2. Įpilkite kokosų pieno, konservuotų pomidorų, maistinių mielių, žaliosios citrinos sulčių ir druskos. Viską išmaišykite ir užvirinkite. Troškinkite apie 5–10 minučių, nuolat maišydami.
3. Likus paskutinėms kelioms minutėms suberkite šviežius špinatus ir išmaišykite. Troškinkite dar apie 1-2 minutes ir pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis.
4. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite šviežią kalendrą. Patiekite iš karto su ryžiais arba tik su šviežia kalendra. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: shortgirltallorder.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite