Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Avinžirnių karis su pomidorais ir špinatais

    Ingredientai:

    15 ml avokadų aliejaus (1 šaukštas)

    400 g konservuotų avinžirnių arba 1 ½ puodelio virtų avinžirnių (perplautų)

    1 ½ šaukšto kario miltelių

    400 g riebaus kokosų pieno

    400 g konservuotų smulkintų (keptų) pomidorų

    2 šaukštai maistinių mielių (nebūtina)

    1-2 šaukštai žaliosios citrinos sulčių

    Druska pagal skonį (maždaug 2 arbatiniai šaukšteliai)

    85 g špinatų (3 puodeliai)

    2 šaukštai šviežios kalendros, smulkintos

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite aliejų keptuvėje, tada suberkite avinžirnius ir kario miltelius. Patroškinkite 2-3 minutes.

    2. Įpilkite kokosų pieno, konservuotų pomidorų, maistinių mielių, žaliosios citrinos sulčių ir druskos. Viską išmaišykite ir užvirinkite. Troškinkite apie 5–10 minučių, nuolat maišydami.

    3. Likus paskutinėms kelioms minutėms suberkite šviežius špinatus ir išmaišykite. Troškinkite dar apie 1-2 minutes ir pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis.

    4. Nukelkite nuo ugnies ir suberkite šviežią kalendrą. Patiekite iš karto su ryžiais arba tik su šviežia kalendra. Skanaus!

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   shortgirltallorder.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite