Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 puodeliai virtų baltųjų ryžių
2 šaukštai veganiško sviesto
¼ puodelio sojų padažo
½ šaukšto ryžių vyno acto
½ šaukšto cukraus
½ svogūno, susmulkinto
½ puodelio šaldytų arba šviežių žirnelių (70 g)
½ puodelio šaldytų arba šviežių morkų, smulkiai supjaustytų (60 g)
½ puodelio šaldytų arba šviežių lukštentų edamame pupelių (70 g)
2 šaukštai furikake prieskonių (nebūtina)
Smulkintų svogūnų laiškų (patiekimui; nebūtina)
Gaminimas:
1. Pirmiausia išvirkite ryžius pagal pakuotės instrukcijas. Iš viso jums reikės 3 puodelių virtų baltųjų ryžių. Šiam receptui rekomenduojame naudoti trumpagrūdžius/suši ryžius (tačiau tinka bet kokie jūsų pasirinkti balti ryžiai). Jei naudosite trumpagrūdžius/suši ryžius, tai nurodytam kiekiui jums prireiks 1 ½ puodelio nevirtų ryžių. Ryžius galite pasigaminti ir dieną prieš (iš tiesų net geriau, jei jie bus pernakt palaikyti šaldytuve!).
2. Paruoškite likusius ingredientus: pirmiausiai supjaustykite daržoves (įskaitant morkas ir svogūnus), o žirnius ir edamame pupeles atidėkite. Paruoškite padažą: sumaišykite sojų padažą, ryžių vyno actą ir cukrų.
3. Tada į wok keptuvę sudėkite veganiško sviesto ir įjunkite ugnį. Kai sviestas ištirps ir wok keptuvė įkais, suberkite svogūną ir kepkite 2 minutes ant stiprios ugnies, kol taps skaidrus. Tada suberkite likusias daržoves (edamame, žirnelius, morkas) ir kepinkite dar 2 minutes.
4. Supilkite paruoštą padažą bei išvirtus baltuosius ryžius ir maišydami pakepinkite dar 2-3 minutes. Padažą išmaišykite tolygiai; suskaidykite ryžių gumulėlius.
5. Pakepintus ryžius nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami patiekite. Ant viršaus užberkite furikake prieskonių (nebūtina) arba pjaustytų svogūnų laiškų. Skanaus!
Išeiga: 3 porcijos
Receptas: shortgirltallorder.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite