Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kopūsto kepsnį galite patiekti kaip garnyrą (pagardinkite šviežiomis citrinos sultimis arba šviežiomis žolelėmis, tarkuotu parmezanu, skrudintais smulkintais riešutais, tahini padažu).
Šį kepsnį galite patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą su kruopomis (pavyzdžiui, bulguro), trupintu fetos sūriu, tahini padažu, petražolėmis ir kt.
Ingredientai
1 kopūstas
2 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
½ arbatinio šaukštelio česnako miltelių
¼ arbatinio šaukštelio jūros druskos
Šviežiai malti juodieji pipirai
Citrinos skiltelės
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220°C ir kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Padėkite kopūstą stačiai ant pjaustymo lentos ir supjaustykite vertikaliai į maždaug 3 cm storio „kepsnius“. Išdėliokite vienu sluoksniu ant paruoštos kepimo skardos.
3. Mažame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, česnako miltelius ir druską. Pusę gauto mišinio sutepkite ant kopūsto kepsnių. Tada kepsnius atsargiai apverskite ir taip pat aptepkite mišiniu.
4. Kepkite orkaitėje 30–40 minučių arba tol, kol kopūstų kepsniai apskrus ir suminkštės ties viduriu. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
5. Patiekite kaip garnyrą su citrinos griežinėliais (išspauskite sultis) arba kaip pagrindinį patiekalą su jūsų pasirinktais priedais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite