Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šias trintas saldžiąsias bulves rekomenduojame patiekti kaip garnyrą su kitais patiekalais!
Ingredientai
1,5 kg saldžiųjų bulvių (maždaug 6 bulvės), nuluptos ir supjaustytos 3 cm kubeliais
4 valgomieji šaukštai sviesto, supjaustyto gabalėliais
120 ml pieno, pašildyto (½ puodelio)
60 ml klevų sirupo (¼ puodelio)
1 arbatinis šaukštelis jūros druskos (gali prireikti ir daugiau)
Šviežiai malti juodieji pipirai
Šviežių čiobrelių lapeliai (nebūtina)
Gaminimas:
1. Sudėkite saldžiąsias bulves į didelį puodą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad bulves apsemtų (3 cm virš jų). Į vandenį įmaišykite 1 šaukštą druskos.
2. Užvirinkite ant stiprios ugnies, tada sumažinkite ugnį ir virkite 10–15 minučių arba tol, kol bulvės taps minkštos ir lengvai praduriamos šakute.
3. Nukoškite vandenį; įdėkite sviesto, pieno, klevų sirupo, druskos ir maltų pipirų. Bulvių trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.
4. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska. Rekomenduojame patiekti su sviestu ir šviežiais čiobrelių lapeliais.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite