Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Trintos saldžiosios bulvės

    Šias trintas saldžiąsias bulves rekomenduojame patiekti kaip garnyrą su kitais patiekalais!

    Ingredientai

    1,5 kg saldžiųjų bulvių (maždaug 6 bulvės), nuluptos ir supjaustytos 3 cm kubeliais

    4 valgomieji šaukštai sviesto, supjaustyto gabalėliais

    120 ml pieno, pašildyto (½ puodelio)

    60 ml klevų sirupo (¼ puodelio)

    1 arbatinis šaukštelis jūros druskos (gali prireikti ir daugiau)

    Šviežiai malti juodieji pipirai

    Šviežių čiobrelių lapeliai (nebūtina)

     

    Gaminimas:

    1. Sudėkite saldžiąsias bulves į didelį puodą ir užpilkite šaltu vandeniu, kad bulves apsemtų (3 cm virš jų). Į vandenį įmaišykite 1 šaukštą druskos.

    2. Užvirinkite ant stiprios ugnies, tada sumažinkite ugnį ir virkite 10–15 minučių arba tol, kol bulvės taps minkštos ir lengvai praduriamos šakute.

    3. Nukoškite vandenį; įdėkite sviesto, pieno, klevų sirupo, druskos ir maltų pipirų. Bulvių trintuvu sutrinkite iki vientisos masės.

    4. Paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite druska. Rekomenduojame patiekti su sviestu ir šviežiais čiobrelių lapeliais.

    Išeiga: 6 porcijos

    Receptas:  wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite