Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
80 g avižinių dribsnių
350 ml vandens
klevų sirupo (pagal skonį)
cinamono (nebūtina)
mažas žiupsnelis druskos
120 ml jūsų pasirinkto pieno
2 sunokę bananai
3-4 šaukštai jogurto (nebūtina)
Gaminimas:
1. Į puodą supilkite vandenį, avižinius dribsnius, klevų sirupą, druską ir cinamoną.
2. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 3–4 minutes (arba kol beveik visas vanduo susigers).
3. Tada supilkite pieną ir virkite dar 1-2 minutes (arba iki norimos konsistencijos).
4. Vieną iš bananų sutrinkite šakute ir įmaišykite į avižas; po to įmaišykite ir jogurtą (jei naudojate).
5. Košę palikite pastovėti apie 2-3 minutes (ji dar labiau sutirštės). Jei norite mažiau tirštos košės, įpilkite šlakelį pieno, o norėdami dar tirštesnės – toliau virkite avižas iki norimos konsistencijos.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite