Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Graikiškas salotų padažas

    Puikiai tinka ne tik graikiškoms, bet ir kitoms salotoms gardinti, pavyzdžiui, avinžirnių ar tuno salotoms; taip pat padažas gali būti naudojamas marinavimui.

    Ingredientai:

    ⅓ puodelio raudonojo vyno acto

    1 citrina (išspausti sultis)

    1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių

    2 česnako skiltelės, susmulkintos

    ½ arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių

    ¼ arbatinio šaukštelio druskos

    ¼ šaukštelio juodųjų pipirų

    ½ puodelio alyvuogių aliejaus

    Gaminimas:

    1.  Į dubenį supilkite actą, citrinos sultis, garstyčias, česnaką, raudonėlį, druską ir pipirus. Suplakite.

    2. Intensyviai plakdami padažą, lėtai supilkite į dubenį alyvuogių aliejų.

    Receptas:  downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite