Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Puikiai tinka ne tik graikiškoms, bet ir kitoms salotoms gardinti, pavyzdžiui, avinžirnių ar tuno salotoms; taip pat padažas gali būti naudojamas marinavimui.
Ingredientai:
⅓ puodelio raudonojo vyno acto
1 citrina (išspausti sultis)
1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių
2 česnako skiltelės, susmulkintos
½ arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių
¼ arbatinio šaukštelio druskos
¼ šaukštelio juodųjų pipirų
½ puodelio alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
1. Į dubenį supilkite actą, citrinos sultis, garstyčias, česnaką, raudonėlį, druską ir pipirus. Suplakite.
2. Intensyviai plakdami padažą, lėtai supilkite į dubenį alyvuogių aliejų.
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite