Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Lašišos ir avokado salotos

    Ingredientai:

    180 g mažųjų špinatų

    2 pomidorai, susmulkinti

    1 avokadas, supjaustytas 

    1 agurkas, nuluptas ir supjaustytas griežinėliais

    ¼ puodelio susmulkinto raudonojo svogūno

    2 šaukštai alyvuogių aliejaus

    2 lašišos filė

    druska ir pipirai (pagal skonį)

     

    Padažui:

    ⅓ puodelio alyvuogių aliejaus

    ¼ puodelio citrinos sulčių

    1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių

    ½ arbatinio šaukštelio medaus arba klevų sirupo

    1 česnako skiltelė, susmulkinta

    druska ir pipirai (pagal skonį)

    Gaminimas:

    1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Lašišos filė pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite viršutine puse žemyn ir kepkite 4-5 minutes.

    2. Apverskite lašišą ir kepkite dar maždaug 2–3 minutes.

    3. Visus kitus salotų ingredientus padalinkite ir sudėkite į du dubenėlius, tada ant viršaus sudėkite paruoštą lašišą.

    4. Kitame dubenėlyje sumaišykite visus nurodytus padažo ingredientus ir užpilkite ant salotų viršaus.

    Išeiga: 2 porcijos

    Receptas:  downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite