Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
180 g mažųjų špinatų
2 pomidorai, susmulkinti
1 avokadas, supjaustytas
1 agurkas, nuluptas ir supjaustytas griežinėliais
¼ puodelio susmulkinto raudonojo svogūno
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 lašišos filė
druska ir pipirai (pagal skonį)
Padažui:
⅓ puodelio alyvuogių aliejaus
¼ puodelio citrinos sulčių
1 arbatinis šaukštelis „Dijon“ garstyčių
½ arbatinio šaukštelio medaus arba klevų sirupo
1 česnako skiltelė, susmulkinta
druska ir pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
1. Didelėje keptuvėje ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Lašišos filė pagardinkite druska ir pipirais. Sudėkite viršutine puse žemyn ir kepkite 4-5 minutes.
2. Apverskite lašišą ir kepkite dar maždaug 2–3 minutes.
3. Visus kitus salotų ingredientus padalinkite ir sudėkite į du dubenėlius, tada ant viršaus sudėkite paruoštą lašišą.
4. Kitame dubenėlyje sumaišykite visus nurodytus padažo ingredientus ir užpilkite ant salotų viršaus.
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: downshiftology.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite