Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
500 g vynuogių be sėklų (raudonų, mėlynų, žalių...)
200 g jūsų pasirinkto šokolado
1 šaukštelis kokosų aliejaus (nebūtina)
Gaminimas:
1. Vynuoges gerai nuplaukite ir nusausinkite.
2. Šokoladą sulaužykite į mažesnius gabalėlius ir kartu su kokosų aliejumi ištirpinkite mikrobangų krosnelėje (nedidelėje šilumoje, pamaišydami). Šokoladą ir kokosų aliejų galite ištirpdyti ir pasinaudodami garais virš puodo su užvirusiu vandeniu.
3. Kiekvieną vynuogę uždėkite ant dantų krapštuko ar medinio pagaliuko ir pirmiausiai pamerkite į šokoladą, o po to padenkite jūsų pasirinktais priedais (pavyzdžiui, smulkintais riešutais, pabarstukais, kitos rūšies šokoladu, jūros druska ir kt.).
4. Sudėkite padengtas vynuoges ant kepimo popieriaus lakšto ir perkelkite į šaldytuvą, kad sustingtų (maždaug 1 val.).
Receptas: wholefoodsoulfoodkitchen.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite