Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
2 šaukštai kokosų aliejaus
½ svogūno, supjaustyto plonais griežinėliais
Jūros druska
1 raudonoji paprika, išskobta ir supjaustyta juostelėmis
1 šaukštas susmulkinto šviežio imbiero
2 šaukštai raudonojo kario pastos
1 skardinė riebaus kokosų pieno (400 g)
½ puodelio vandens
1 šaukštas sojų padažo TAMARI
2 arbatiniai šaukšteliai cukranendrių cukraus
100 g šviežių šparaginių pupelių
½ puodelio bambukų ūglių
1 šaukštas šviežių žaliosios citrinos sulčių (ir griežinėlių patiekimui)
Keptas tofu (nebūtina)
Švieži baziliko lapeliai
Šviežia kalendra
Smulkiai supjaustytas aitrusis pipiras
Rekomenduojame patiekti su virtais ryžiais
Gaminimas:
1. Didelėje gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite kokosų aliejų. Sudėkite svogūną ir žiupsnelį druskos ir kepinkite, retkarčiais pamaišydami (3 minutes arba kol suminkštės). Sudėkite raudonąją papriką ir kepinkite dar 2 minutes. Tada suberkite imbierą bei raudonojo kario pastą ir maišydami troškinkite 2 minutes.
2. Supilkite kokosų pieną, vandenį, tamari padažą, cukrų, šparagines pupeles bei bambuko ūglius ir išmaišykite. Troškinkite, kol šparaginės pupelės suminkštės (maždaug 10 minučių).
3. Nukelkite nuo ugnies ir, jei norite, įspauskite žaliosios citrinos sulčių ir sudėkite tofu. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį.
4. Papuoškite baziliku, kalendra ir patiekite su ryžiais. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: www.loveandlemons.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite