Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Obuolių tyrę galima pritaikyti labai įvairiai: patiekti su blyneliais arba skrebučiais; naudoti kaip ingredientą kepinių ruošimui; šiuo padažu taip pat galite pagardinti ir ledus bei jogurtą!
Ingredientai:
2,7 kg obuolių, nuluptų, išimtomis sėklomis ir supjaustytų į 8 skilteles
240 ml obuolių sulčių
1 citrina (išspaustos sultys)
100 g rudojo cukraus ( ½ puodelio)
1 arbatinis šaukštelis cinamono (arba pagal skonį)
Nebūtini ingredientai: muskatas, klevų sirupas, sviestas
Gaminimas:
1. Sumaišykite visus ingredientus dideliame puode ir virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami (25 minutes).
2. Virtuviniu kombainu arba trintuvu atsargiai sutrinkite iki vientisos masės (nepripilkite per daug – jei reikia, trinkite keliais etapais). Laikykite šaldytuve.
Receptas: thepioneerwoman.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite