Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Obuolių tyrė

    Obuolių tyrę galima pritaikyti labai įvairiai: patiekti su blyneliais arba skrebučiais; naudoti kaip ingredientą kepinių ruošimui; šiuo padažu taip pat galite pagardinti ir ledus bei jogurtą!

    Ingredientai:

    2,7 kg obuolių, nuluptų, išimtomis sėklomis ir supjaustytų į 8 skilteles

    240 ml obuolių sulčių

    1 citrina (išspaustos sultys)

    100 g rudojo cukraus ( ½ puodelio)

    1 arbatinis šaukštelis cinamono (arba pagal skonį)

    Nebūtini ingredientai: muskatas, klevų sirupas, sviestas

    Gaminimas:

    1. Sumaišykite visus ingredientus dideliame puode ir virkite ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami (25 minutes).

    2. Virtuviniu kombainu arba trintuvu atsargiai sutrinkite iki vientisos masės (nepripilkite per daug – jei reikia, trinkite keliais etapais). Laikykite šaldytuve.

    Receptas:  thepioneerwoman.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite