Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Cukinijų duona (be gliuteno)

    Ingredientai:

    „Sausi“ ingredientai:

     

    1 ½ puodelio migdolų miltų (170 g)

    ½ puodelio tapijokos miltų (60 g)

    ¼ puodelio kokosų miltų (30 g)

    1 šaukštelis kepimo sodos

    1 šaukštelis cinamono

    ½ šaukštelio druskos

     

    „Šlapieji“ ingredientai:

    3 kiaušiniai

    ½ puodelio obuolių tyrės (120 g)

    2 šaukštai klevų sirupo

    1 šaukštas obuolių acto

    1 ½  stiklinės tarkuotų cukinijų (200 g)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 175°C

    2. Į dubenį suberkite visus sausus ingredientus ir išmaišykite.

    3. Atskirame dubenyje sudėkite kiaušinius, obuolių padažą, klevų sirupą, obuolių actą ir išplakite.  Sutarkuotą cukinijos masę išspauskite medžiaginiame maišelyje arba virtuviniame rankšluostyje (kad pašalintumėte vandens perteklių). Tada suberkite nusausintą cukinijos masę į „šlapiuosius“ ingredientus ir išmaišykite.

    4. Supilkite „šlapius“ ingredientus į sausus ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į riebalais pateptą 22 x 11 cm kepimo formą.

    5. Kepkite cukinijų duoną apie 50-60 minučių.

    Išeiga: vienas cukinijų duonos kepalas

    Receptas:  downshiftology.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite