Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Šokoladu padengti graikiniai riešutai

    Ingredientai:

    200 g graikinių riešutų

    215 g pasirinkto šokolado

    1 valgomasis šaukštas atitirpinto kokosų aliejaus (nebūtina)

    Gaminimas:

    1. Šokolado plytelę sulaužykite į mažesnius gabalėlius. Į mikrobangų krosnelei tinkamą indą supilkite kokosų aliejų bei šokoladą ir ištirpinkite (nedidelėje šilumoje). Šokoladą ir kokosų aliejų galite ištirpdyti ir pasinaudodami garais virš puodo su užvirusiu vandeniu.

    2. Į ištirpintą šokoladą sudėkite šiek tiek graikinių riešutų ir pamaišykite, kol tolygiai pasidengs.

    3. Šakute iš dubenėlio su šokoladu išimkite graikinius riešutus (po vieną arba mažomis grupelėmis). Leiskite šokoladui nuvarvėti nuo riešutų.

    4. Sudėkite graikinius riešutus ant lygaus paviršiaus, iškloto kepimo popieriumi.

    5. Pabarstykite jūros druska ar kitais jūsų pasirinktais priedais (nebūtina) ir sudėkite į šaldytuvą, kad sustingtų (30-60 minučių).

    Išeiga: 2 puodeliai šokoladu padengtų graikinių riešutų

    Receptas:  wholefoodsoulfoodkitchen.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite